K850i [Secondhand] Untuk Dijual.

 (Click Gambar Kalau Nak Zoom)

GENERAL :2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
: 3G Network HSDPA 850 / 1900 / 2100

SIZE : Dimensions 102 x 48 x 17 mm
: Weight 118 g

DISPLAY : Type TFT, 256K colors
: Size 240 x 320 pixels, 2.2 inches
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Wallpapers, screensavers

SOUND : Alert types -Vibration; Downloadable polyphonic, MP3,
AAC ringtones, composer

DATA : GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
:EDGE Yes
:HSDPA, 3.6 Mbps (K850i only)
: WLAN No
: Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
:Infrared port No
:USB Yes, v2.0

CAMERA Primary 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, flash and
3LED video light, auto lens cover
Features Image stabilization
Secondary Videocall camera

BATTERY :Standard battery, Li-Po 930 mAh (BST-38)
Stand-by Up to 400 h (2G) / Up to 350 h (3G)
Talk time Up to 9 h (2G) / Up to 3 h 30 min (3G)

Colors Luminous Green

PRICE RM400...(Harga Boleh Dirunding... Memerlukan Duit Segera..) 
Kalau Ada Pertanyaan.. Sila Comment Di Bawah tu ya.. 

 (Click Gambar Kalau Nak Zoom)
 (Click Gambar Kalau Nak Zoom)

Hey there, I'm Loreo!

Share This Post

Comments

43 comment:

  1. nak jual murah k.....????rm100 aku ambik....

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Salam semua..Jimat petrol/diesel kenderaan dgn MAGICharger...voltage stabilizer TERMURAH DI PASARAN!!!..DAPATKAN SEKARANG..

    ReplyDelete
  5. la....ni jual minyak pulak....huhu....mcmner nih??

    ReplyDelete
  6. aku da prnh pki hp ni... gmbr mmg cun.. bnyi pn cun,.... hehe

    ReplyDelete
  7. selamat petang tuan rumah..dah mkn?

    ReplyDelete
  8. menarik... tapi x berapa berminat sony.. :p

    dari segi pic memang berbaloi sapa2 nak pakai.. sebab pic dia lawa..

    ReplyDelete
  9. yup.. bila ambil pic n video memang lawa.. =)

    ReplyDelete
  10. hRga asl fon 700...
    btl x admin?
    coz g tgk ary 2 fon ni mmg mhal...

    ReplyDelete
  11. Yup2... rm700.. Kalau Siapa Nak leh call/msg kat Admin melalui no Hp Ini.. 0133158913.. Area KL saja yer.. Kalau Dekat2 dgn KL pon boleh..

    ReplyDelete
  12. what a wonderful day as wonderful site you have here.....bright the sky swith ur nice smile...my smile for you

    ReplyDelete
  13. hp ni harga masa baru2 tu rm 1000++, tp lepas org tau ape problem nye, hrga phone ni drpo sagtan teruk. ada kedai area kuala selangor jual rm 250/set, and kat kedai tu ada la 2 3 bijik phone ni.
    kata user yg pakai, phone ni menu dia complicate and button quite small. susah nak type.. my bro penah pakai and dah jual pun. overall dia kata tak best

    ReplyDelete
  14. aku nak rm100+..boleh la boleh la..hehe

    ReplyDelete
  15. kalau beli baru mahal ni, hrmmmm, berapa harga u tawarkan? let me know, hehehe!

    ReplyDelete
  16. bakpe yg bwh2 ni tnya sualan buduh2.. kat atas tu terang2 dah tulis rm400, tnya lg harga. lepas tu mintak beli rm100, buat sndiri la wei.. haha...

    ReplyDelete
  17. btl ckp kaseM...he3...
    dah trang tang2 hrga fon admin tawar 400...
    admin,der org nk bli...(tp,xconpom ag..)
    tpi dya tawr 350...cner admin?

    ReplyDelete
  18. Ok2... Kita letak RM350!... Cam mana ?? ok???

    ReplyDelete
  19. dah turun 350 ada lg yg nak 3 rat...
    bidding yg hapening kat sini... ahahha
    phone ni mmg nice adik pki overall die kata ok je

    ReplyDelete
  20. salam, slamat brhujung mnggu,
    sy minat piring hitam lama je sahabat...
    tp apa2 pun semua brg antik ada kelas....

    ReplyDelete
  21. BB? x jual.. sbb dah pakai sejak 2008.. sayang mahu jual.. wuwu

    ReplyDelete
  22. meh jual kat http://www.habaq.my

    ReplyDelete