Oyehhh!!!

Thursday, November 4, 2010

Oyehhh!!!

Salam Blogger,
Haa.. Ku Baru aja habis upgrade template Blogger Crew. Memang banyak gak la code HTML kena ubah, pastu kena buang link-link ads dalam template tu.. Hohoho.. Ku dah create satu sistem iaitu Showing All RSS/Feed kat blog tuh gak.. Sbb bila wat cam tu.. Ping2 followers gak akan naik.. Sama Juga blog tu gak.. Sistem tuh juga akan mencari RSS/Feed (Post-post entry blog) terbaru dari followersnya..  So, Cam gengblogger buat tuh lah.. Sistem diowg lebih kurang sama saja. 2 Hari kot tak tido lena dok setting template tu.. Haiiyooo... Now! Aku nk tido puas2! Hohoho.. Bye! Wasalam!


 Cantik tak? Aku baru habis wat benda alah ini.. Cam Simple aja.. huwawawa.. Ku tak pandai PhotoShop meh... Ini lah header untuk Blogger Crew. Kalau korang boleh wat yg lebih cam ini.. PM me.. u nk ambil plak karya korang... Wewewe.. Wat dalam bentuk Flash ok gak! Ku tak pandai Flash.. Huhu..

4 comment:

Post a Comment

Copyright © 2012 - 2016 Crew Fathi Blog™

Penafian | Hubungi | Log IP |